Durex kondomer

Bruker du Durex kondomer? Hvis du ikke har testet, gjør det. Durex kondomer er de beste i verden! I følge meg selv da. Durex kondomer er ikke bare av beste kvalitet, men de er også en av verdens største produsenter av kondomer. Fremfor alt er de de største i USA og Storbritannia, men de finnes over hele verden med forskjellige «funksjoner» og utseende.

Durex kondomer med bedøvelse

En av de mest populære Durex -kondomene er «bedøvelseskondomet». Inne i kondomet er et bedøvelsesmiddel som kalles benzokain og er helt ufarlig. Men det lar deg beholde tilstanden mye lenger fordi du blir litt «sløv» og mindre sensitiv. Disse kondomene med benzokain har et litt annerledes utseende, fra glatte til klumpete med eller uten spor. Det er også en annen type kondom som jeg synes er veldig bra. Den fokuserer ikke bare på å holde sædcellen tilbake, men også på kvinnens glede. Dette kondomet er både klumpete og ribbet, men ikke bare det, det er også smurt med orgasmeforbedrende gel både på innsiden og utsiden. Alt for både mannen og kvinnen for å få den ultimate gleden.

Morsom historie om kondomer

Jeg må avslutte med en morsom historie om kondomer, dette er sannsynligvis det beste jeg har lest.

“En liten gutt er sammen med sin far i en butikk og handler, og selvfølgelig når de passerer hyllen med alle kondomene, peker gutten på en pakke med kondomer og spør hva det er. Faren svarer: – Vel, de kalles kondomer, og du bør bruke dem når du vil ha trygg sex. Gutten ser ettertenksomt på faren, men fortsetter å spørre: – Hvorfor er det bare 3 i pakken? – Ja, sier faren, det er for gutter på videregående, en for fredag, en for lørdag og en for søndag. Gutten fortsetter å spørre og peker på en annen pakke: – Hvorfor er det 6 i det? Faren svarer: – Det er for gutter på videregående, 2 til fredag, 2 til lørdag og 2 til søndag. Gutten er ikke fornøyd med det, men fortsetter å peke. – Men den, den har 12 stykker? Faren ser litt trist ut og svarer til slutt: – Den ene er for gifte menn, 1 i januar, 1 i februar, 1 i mars ……